Er du på udkig efter moderne og holdbare Tiny Houses baseret på innovative teknologier.

Vi  tilbyder vores kunder en revolutionerende løsning: Tiny House på hjul.
Med et stort potentiale og et flot udseende. Kan du i huset finde alt, hvad du har brug for til en behagelig hverdag overalt på jorden. Vi realiserer både færdige, samt skaber individuelt skræddersyede projekter til vores kunder.
Vi bygger vores mobile Tiny Houses fra start til slut. På den måde kan vi have fuld kontrol over projektet og være sikre på, at produktet, der kommer i kundens hænder, er perfekt. Vi vælger materialer af højeste kvalitet, så husene fungerer i mange år, samtidig med at vi gør alt for at sikre, at deres pris er tilstrækkelig til kvaliteten og brugerens tilfredshed.
Hvorfor mobilt Tiny House?
Vi spekulerer ofte på, om vi ønsker at tilbringe hele vores liv bundet til ét sted.
Vi leder efter inspiration, spændende løsninger og nye muligheder. Vi er dog klar over, at noget vi investerer i skal give komfort, bekvemmelighed og derudover tjene i mange år, uanset årstiden.
Takket være virksomheder som vores, der ser ud i fremtiden, bygges der mobile Tiny Houses der ikke er afhængige af et enkelt område og giver dig frihed til at bevæge dig rundt.
En væsentlig fordel ved denne type projekter er, at vi ikke skal eje grunden, som vi bygger vores drømmehus på. Grunden kan lejes.
Husene er placeret på hjul, hvilket letter hurtig og nem transport til destinationen. Disse typer huse har et mindre areal, hvilket forpligter brugeren til at administrere deres plads korrekt.
Dette fremmer økologi og begrænser forbrugerisme.
Indbyggere i et mobilt Tiny House kan rydde deres område og dermed føle sig bedre efter “less is more”-princippet Mobil Tiny House er bygget på en måde, så du kan bo i dem uanset vejrforholdene udenfor.
Konstruktion er en stålramme beskyttet mod korrosion og en træramme. Isoleringen i topkvalitet og den stilfulde træ- og antracitpladefinish ser fremragende ud i mange år frem.

Se vores Tiny Houses

Albatros - op til 6 personer. to soveværelser

Albatros

Albatros Tiny House med to soveværelser..

Bielik

Bielik Tiny House hyggeligt og charmerende...

Falcon

Falcon Tiny House Helårshus på hjul...

Queen

Queen Tiny House komfort og funktionalitet...